Locatie

NH Kerk
Adres: Kerkweg 113, 1606 AN, Venhuizen

NH kerk VenhuizenOver de unieke locatie voor concerten in Venhuizen: Cultureel Centrum de Triangel gebruikt buiten de kerkdiensten om de Nederlands Hervormde Kerk aan de Kerkweg te Venhuizen voor concerten en exposities. Hoek Kerkweg, Burgemeester J.Zijpweg en Westerkerkweg. Kerkhof is aan overzijde van de Kerkweg/Westerkerkweg.

Routebeschrijving:

*Vanaf de A7 afslag 9 de Westfrisiaweg N307 volgen richting Enkhuizen over 15 km. 2de Afslag na de tunnels en de 2de bocht: Venhuizen. Rechtsaf op de rotonde  (N506) en na 600 m links voorsorteren bij de verkeerslichten. (U ziet de NH Kerk al in de verte). Direct weer links afslaan : De Westerbuurt en na 1 km rechtsaf de Kerkweg op. Deze over 1 km volgen tot de kerk aan uw linkerhand op nr 113. Parkeren links vlak vóór de kerk of 100 m  voorbij de kerk: linksaf de Burg. J. Zijpweg  en meteen rechtsaf: “P” van Padland.
Buurtbus 412 (niet op zondag) vanaf NS Station Hoogkarspel, halte NH-Kerk.

*Vanaf  Lelystad en de Markerwaarddijk bij Enkhuizen linksaf de N 307 volgen. Bij de rotonde derde afslag links aanhouden en de Zuiderdijk opgaan. Eerste afrit rechts naar beneden Venhuizen in en de Oostergouw/De Buurt  over 2 km volgen. 2de Weg linksaf de Kerkweg opgaan:  Kerkweg nr 113: De NH Kerk.

 

Het programma van Cultureel centrum Triangel