Cultureel centrum Triangel - Venhuizen

Concert

Melodia del Corazon

Melodia del Corazon - Triangel VenhuizenDatum: 27 januari 2019
Tijd: 15.30 uur
Locatie: PKN kerk - Cultureel centrum Triangel
Kaarten: €12,50 incl. pauzedrank. Onder 16 jaar: €6,50

Mónica Coronado &  Manito  spelen en zingen met hartstocht, passie en vuur: Melodías del Corazón. De uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado heeft samen met gipsy flamencogitarist Manito een gepassioneerd concertprogramma met liederen uit Spanje en Zuid-Amerika.  

Op 2 augustus 2015 stonden zij voor het eerst samen op de planken. Het bleek een gouden combinatie. Muzikaal vullen ze elkaar perfect aan. Mónica voelt zich als een vis in het water als Manito haar begeleidt. Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar stem naar een hoger plan te tillen. Tijdens de voorstelling speelt Manito ook andere snaarinstrumenten waaronder de láud (Spaanse luit).  Een liveoptreden van dit tweetal is altijd puur, vol overtuiging en emotie.

Mónica Coronado, een echte podium verschijning, zingt met heldere stem haar verhalen die ze verzameld en beleefd heeft in haar zwervend bestaan als muzikant. Bij sommige nummers speelt zij ook gitaar. In haar liederen worden onderwerpen als liefde, strijd, maar ook onbegrip in een warme deken gewikkeld.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid. Dit instrument is volgens hem een verlengstuk van zijn ziel.  Het vurige spel van hem is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Wat er op 27 januari op de planken komt,  is een en al vuur! 

 

Driebankoor - Triangel VenhuizenOranjeconcert "Driebankoor"

Datum: 28 april 2019
Tijd: 15.30 uur
Locatie: PKN kerk - Cultureel centrum Triangel
Kaarten:

Verder informatie volgt

 
Plaats bespreken voor de concerten: info@triangel-venhuizen.nl
of telefonisch na 18.00 uur: 0228 542129 – b.g.g. 0228 542117
(tenzij anders aangegeven)

Het programma van Cultureel centrum Triangel

 

Wordt donateur!